Loxone Miniserver Go

411,15

De eenvoudigste manier om gebouwen te automatiseren: de Miniserver Go is perfect voor elk retrofit- of renovatieproject en maakt een eenvoudige bediening en intelligente automatisering van talrijke functies mogelijk. Van Smart Homes tot commerciële projecten en andere toepassingen.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 100336 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De eenvoudigste vorm van gebouwautomatisering

De Loxone Miniserver is het krachtigste instrument voor de realisatie van een gebouwautomatisering. Als draadloze versie is de Miniserver Go net zo krachtig als de bekabelde versie – de Miniserver, maar kan overal flexibel worden geplaatst. Met de geïntegreerde Air technologie, de Loxone Link en talrijke interfaces opent de Miniserver Go het hele scala aan mogelijkheden van een gebouwautomatisering:

  • Loxone Air interface (tot 128 Air apparaten)
  • Loxone Link interface (tot 30 Extensions)
  • LAN-aansluiting (IPv4, IPv6, HTTPS/SSL)
  • Industriële Micro SD-kaart
  • Voeding: 5VDC (via Micro USB)

Loxone Air Technologie: perfect voor bestaande gebouwen

De Miniserver Go kan eenvoudig en op elk gewenst moment worden uitgebreid via Air technologie, Loxone Link en IP-interfaces. Tot 128 Air componenten kunnen worden bediend via de Miniserver Go. Als u meer Air apparaten wilt integreren, kunt u het gebied uitbreiden met een Air Base Extension. Via de Loxone Link interface kunnen tot 30 Extensies zoals Tree Extension, DALI Extension of 1-Wire Extension worden aangesloten. De gebouwautomatisering blijft dus flexibel en past zich aan elk project aan.

In de doos:
1x Loxone Miniserver Go
1x USB-voeding met 3 landspecifieke adapters (A,C en G) incl. kabel
1x Netwerkkabel
1x 8GB industriële Micro SD-kaart inclusief (gelieve alleen SD-kaarten van Loxone te gebruiken)

Extra informatie

Gewicht 0,290 kg
Afmetingen 9 × 9 × 2 cm